spillevinken.webblogg.se

Två familjer och en härlig butik i Falun. Häng med oss både här o där :)

Hästar, dalahästar...

Publicerad 2016-07-12 06:33:24 i Allmänt,


Vi har ju valt att inte ta in så mycket med dalahästar i butiken. Det finns andra butiker i stan som har mycket av sådana att välja på och vi vill hellre fylla upp med andra fina saker 😊 Men när det i lördags kom in en säljare i butiken, en äldre och jättegullig dam så kunde vi inte motstå att köpa in några enkla hästar. Tex detta, som pussel. Finns även blå och röd, 129:-. 

Så tog vi några magneter, svarta o vita 19:-

Och några enkla vita, röda o svarta för 30:-.  Hon var på "turné" i Dalarna nu för att sälja till passande butiker. Hon säljer annars sina produkter på bla Skansen o Junibacken. Köpte även några olika fina pennvässare i trä och ett fint trä tåg, som vi ej har bild på nu...

Måste ju bara få slå ett slag för denna väska från sunjellies som är oumbärlig nu 😀 Matlådan står stadigt i botten och så fick den ju plats så bra i cykelkorgen också. Perfekt! 
Dessa har vi ej i webshoppen men hör av er vid intresse så får ni bild på färger vi har. 
Annars så är det som vanligt i butiken, vi fortsätter med rea. 30% på de mesta barnkläderna och lite 40 och 50 på endel.  Ganska lugnt på nyhetsfronten just nu. Vet inte vad vi väntar in här näst...? Mycket turister märks det av nu och vi är tacksamma vi får hjälp att gallra ur lite på hyllorna så vi kan välkomna nya plagg framöver. 
Hörs nog snart igen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela