spillevinken.webblogg.se

Två familjer och en härlig butik i Falun. Häng med oss både här o där :)

Mycket som händer nu...

Publicerad 2016-11-30 20:12:50 i Allmänt,

Det händer mycket nu. På lördag kommer Lantlollorna och besöker oss med massa fina kjolar som de dessutom har erbjudande på, 25% rabatt. Bra va!? Och har du gamla jeans att skänka dem så får du som tack en liten gåva. De tar tacksamt emot tyger och smycken också.
Superbra att bidra till återvinning av gamla kläder/tyger som blir till nya plagg 👍

Och på fredag är det kulturnatten här i Falun. Det innebär div aktiviteter runt om i stan och Spillevinken kommer att hålla öppet till kl 21 och gästas då av Emma Henning. Hon har företaget Mollybob och tänker måla på plats i butiken och sälja lite produkter direkt. Vi har endel poster, handdukar o brickor från henne.

Fina kurbits saker 😊
Imorgon är det ju 1 december och vi kommer att ha ett erbjudande i butiken varje dag fram till jul. VAD det är för erbjudande kommer du att kunna se på fb och insta. Har du inte det så kan du alltid klicka dig in o kika via ikonerna på hemsidan.

NU finns porslins muggarna från Design letters även inlagda på webben. Riktigt bra presenter/ julklappar de där bokstavsmuggarna i melamin och porslin. Ett tips!
Ja, det händer så mycket så säkert mycket mer att berätta men det får vi fortsätta med nån annan gång. Jo föresten, vi har ju öppet söndagar 12-16 nu fram till jul 😀
Hej så länge!

Stor leverans på väg...

Publicerad 2016-11-26 08:40:52 i Allmänt,

Snart kommer en stor leverans av olika lightbox! Rosa.

Mint.

Vit. Och även svart kommer påfyllning av.

Långa och stora😊
Gissar att många sådana kommer att ligga under granarna till jul.

Vilken dag!

Publicerad 2016-11-25 20:43:19 i Allmänt,

Oj vilken dag. Det har gått i ett! Roligt 😀 Ny och fin ljusstake bla har packats upp, 79:-. Och många fyndat på våra Black friday ställ. Filminspelning har vi haft också. Lite reklsminspelning i ett av våra skyltfönster inför julhandeln.

Så vi har fått pyntat till det lite i några fönster 🎅

Entrén har fått sig fina kransar också. Imorgon fortsätter vi att fixa till lite mer inför advent och skyltsöndagen.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela