spillevinken.webblogg.se

Två familjer och en härlig butik i Falun. Häng med oss både här o där :)

HL Write & paint

Publicerad 2016-03-30 21:13:45 i Allmänt,


Idag har vi haft besök av en formgivare från Gagnef. Helena som har företaget write & paint. 
Hon har fina posters med dalahästar, bricka och målarposter. Vi köpte in lite av allt sammans 😊 Brickan är 38 cm i diameter och kostar 379:-
Postersarna finns i fyra varianter och två storlekar. A3 som kostar 199:- och A4 som kostar 149:-


Så här fina är dessa Målarposter som man färglägger själv. De är 30x40 cm  och kostar 89:- st. 
           Kram från oss!


Ljuva 80-tal

Publicerad 2016-03-29 20:52:18 i Allmänt,


Kommer ni ihåg vi skrev för ett tag sen här på bloggen om en grej som vi fick lite Ha-begär på och skulle kolla upp om vi kunde få beställa till butiken?
Det var ju de här retro väskorna!!! Som nu är på väg till oss snart 👏👏👏
Många av oss minns väl dem!? Iallafall gör vi det, vi hade sådana när vi var barn på 80-talet!  Nu kommer de i två storlekar och flera färger. Gjorda av återvunnet PVC, bra va!?
Måste ju köpa sådana till våra barn nu, och till oss själva också för den delen. Så vi kan matcha 😊Väntar med spänning tills de kommer...

Instagram

Publicerad 2016-03-28 21:09:47 i Allmänt,


Oj vilken röra det blev på instagram idag! SÅ många som lagt in om ändringar som kommer att ske och att man ska aktivera aviseringar om man vill fortsätta att följa ett konto. Spred sig som en löpeld så fler o fler la ut. Där ibland även vi 🙈 Men det visade sig sen att det räcker att man ibland gillar eller kommenterar ett konto man följer så kommer man att fortsätta se bilderna i sitt flöde. Är väl unget FEL i att slå på aviseringar, men följer man många så blir det ett väldigt plingande i telefonen. 
Som vi fattat det nu då... Vi får avvakta få se hur det blir helt enkelt 😊
Dessa trälådor är ganska nya i butiken. Finns i tre storlekar. Man kan ha som förvaring eller tex som här med blomma i. Har dem ej i webshoppen men skickar ju gärna om man hör av sig. Kommer dock inte ihåg priset på dem. Men nånstans mellan ca 50-90:- ungefär.
De är 12x12x12, 16x16x16 och 20x20x20. 

Imorgon är det vardag igen och posten kan gå iväg med påskhelgens beställningar och VI kanske får någon rolig leverans också!?
Hoppas ni är lite lediga på påsklovet och kan göra ett besök till Spillevinken!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela