spillevinken.webblogg.se

Två familjer och en härlig butik i Falun. Häng med oss både här o där :)

Liten uppdatering av veckan

Publicerad 2016-04-30 07:02:00 i Allmänt,


Nu har vi kommit av oss lite här på blogga det. I början skrev vi varje dag, nu blir det typ var tredje... Skärpning av oss 😄 Visar lite vad som hänt i veckan nu då tänkte vi. Dessa nya tallrikar o melamine muggar har kommit från OMM design. De har ju inte haft muggar förut och det tog vi glada emot! Tallrikar 69:- och muggar 59:-. Maila vid intresse för dessa har vi ej på webben.
 
Ett litet morgonmöte fick vi till alla fyra här i veckan också. Svante,Ante,Linda och (jag) Eva. Det är ju inte ofta vi hinner träffas alla och man har så mycket man vill hinna prata om. 
 
Leverans från Erika Tubbin av disktrasor med nya citat har vi också fått. Disktrasorna hittar ni HÄR
 
Geggamojas Doddi är ju så omtyckt. Och nu har det kommit små mini Doddi att hänga i vagnen. Bra va? 179:-
Dessa hittar ni HÄR
En bild på dem alla. Tripp, trapp, trull 😊
Den stora är beställningsvara och de andra finns i butik o webb. Stora finns att skåda i butiken, sitter just nu i provhytten.
 
Denna flerårsalmanacka kom igår. En fin present med olika citat varje dag. Almanackan hittar ni HÄR

Önskar er en trevlig Valborg idag!  🔥
 

Bra APP!

Publicerad 2016-04-26 22:25:24 i Allmänt,


Å vad denna app är smidig o bra. 
Ibland saknas färdiga produktbilder på saker vi skulle ha lagt in i webshoppen och så blir det lätt bortglömt när man ska ta egna bilder själv att lägga in. 
Och så är det den tiden den tiden också...  Men med denna app så går det så smidigt och fort att redigera bilder och lätt lägga in i webben direkt från telefonen. Idag fixade vi in lite fina Maileg produkter som legat efter. 

Så här blev resultatet på nån sekund när vi trollade bort presentkartongerna vi hade som bakgrund. Klart mycket bättre! Ska försöka gå igenom mera bortglömda saker i butiken 😊

Nytt från Sass & Belle

Publicerad 2016-04-22 21:20:28 i Allmänt,


Denna vecka har vi bla fått fin leverans från Sass & Belle. Här tex kuddar i form av moln och stjärnor. Passa på om ni vill hinna få ER form o färg... Finns i butik o webb.

Dessa små pappväskor med kartmänstwr är så fina. 99/129/149:- och dessa har vi ej i webbshoppen men säg till om ni önskar skickat.

Fin canvas tavla, 279:-


Fina knoppar i trä till lådorna ligger i shoppen. 
Annars har veckan bestått i att vi haft en praktikant från årskurs 8 som vi haft hjälp av till smått o gott och Tackar för det!
Vi har haft besök av en leverantör som visat lite nya accessoarer och som vi beställt. Tex så kommer det smalare armband i mocca i flera färger som går två varv runt handleden och som man sätter på valfria berlocker på. Har ju sådana till barn sedan förut och nu har de alltså utvecklat lite mer till vuxen. Bra tycker vi!
Och ett kvällsmöte på Grand tillsammans med andra företagare i stan. Mycket olika möten nu på vårkanten är det, och så  kul att träffa andra.
Önskar er en trevlig helg!
Kram Eva o Linda 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela