spillevinken.webblogg.se

Två familjer och en härlig butik i Falun. Häng med oss både här o där :)

Soliga söndag!

Publicerad 2016-02-28 20:54:39 i Allmänt,

Vilken härlig dag det varit idag, sol HELA dagen och ett tillfälle att inviga de nya solglasögonen. Har ännu inte köpt in några till butiken men vi köpte oss ett par varsina på Formex mässan vi fyra 😎
Zladd heter märket och beskrivs så här:

Det franska nyskapande solglasögonmärket Waiting for the Sun uppstod ur en idé om att man skulle kunna producera moderiktiga solglasögon helt av trä.

De tre franska designerna var trötta på slit och släng samhället och ville presentera en miljövänlig produkt som igenom hela processen tar hänsyn till vår natur. Detta utan att tumma en millimeter på modegraden.

Waiting for the Sun var fött och deras fantastiska modeller handgjorda av naturlig bambu och teawood såg dagens ljus.

Designen beskrivs av dem själva som en mix mellan vintagetrender och high fashion, ett möte mellan det avslappnade Kalifornien och det sofistikerade Paris.

Ett statement för den medvetna citypersonligheten på fler plan än ett.

Lättheten i de handgjorda bågarna och den komforten det ger på näsan är nästan förbluffande. Vissa av modellerna väger så lite som 24.6 g och är namngivna därefter. I sina träbågar har Waiting for the Sun valt att placera kvalitetslinser från Carl Zeiss som ger en fantastisk synkvalitet och självklart fullgott UV-skydd.

För att följa det ekologiska tänket har kreativa Waiting for the Sun utvecklat en återvinningsbar förpackning med det dubbla syftet att minska avfall.

Waiting for the sun är ett enastående varumärke med unika och originella produkter som ger ett uttryck av energi, innovation och ett kreativt välbefinnande.

Här är en bild lånad från deras instagram, från mässan. SÅ fina glasögon och som inte så många andra har lika. 
Nu blickar vi fram mot nästa vecka och minirodini släpp på torsdag. Nytt varumärke har vi tagit in i butiken också som känns JÄTTEKUL och vi VET ni kommer att gilla. Dröjer nog nån vecka eller två innan vi får hem det. Kanske visar vi här lite senare vad det är...
Syns o hörs snart! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela